Ananda Massage

Wie zijn wij?


Devi geeft de individuele massages. Eveline verzorgt mee de duo-massages en de vierhanden lomi-lomi.


Ananda Massage is een kleinschalig massagesalon in huiselijke sfeer, gevestigd in een alleenstaande villa met karakter uit 1910.

Sedert 2014 al bieden wij een unieke waaier van diepwerkende massages aan, gericht op allerdiepste ontspanning of het losmaken van lichamelijke en emotionele blokkades.

We zijn uitgebreid opgeleid in diverse oosterse en westerse massagestijlen. 

 

Daardoor kunnen we je een gevarieerde keuze aan massages presenteren.

 

Ofwel laat je je alle stress van je afvloeien in een super relaxerende oliemassage van het gehele lichaam, of de rug, schouders en nek. De relaxmassage kan je tevens als koppel boeken.

 

Ofwel ontspan je nóg dieper lichaam, gevoel en geest in een helende lomi-lomi, of in onze exclusieve energetische massage.

Deze laatste is een unieke combinatie en intuïtieve versmelting van relaxerende, energetiserende, dynamische en chakra-massagetechnieken, in een persoonlijke stijl die volledig aan uw wensen en behoeften tegemoetkomt en waardoor je als herboren naar huis gaat...


Als je jezelf eens extra wil laten verwennen, omdat je dat gewoon verdient, probeer dan zeker onze 4-handen lomi-lomi masssage!Ervaringen van onze klanten


lees hier geverifieerde reacties van klanten, ingezonden na een behandeling.

Deze vindt u ook op www.treatwell.be- Energetische massage gehad. Wou dat ik mij dat elke dag kon permitteren. Een aanrader.


- De energetische massage heeft enorm geholpen om mijn stramme spieren wat losser te maken en mijn hoofd leger te krijgen. Ik heb erna voor het eerst in meer dan een jaar een nacht doorgeslapen.


- Wist niet wat lomi lomi echt inhield, maar was boven verwachting. Heerlijk ontspannen. Alleen spijtig dat ik slechts 1 uur geboekt had. Volgende keer langer...


- Eerste bezoek achter de rug, super goed. Zeer vriendelijke en warme ontvangst. Behandeling was zeer aangenaam. Ik maak terug een nieuwe afspraak.


- Ik voelde me zeer comfortabel. Zeer vriendelijke ontvangst. Het was een zeer goede en diepgaande massage, net wat ik nodig had. Ook mag je gerust zeggen wanneer het bijvoorbeeld te hard is.


- Met veel geduld en deskundigheid


- Aangename sfeer in het huis en de kamer. Ik voelde me meteen op m'n gemak. De masseur luisterde naar mijn verhaal en het was duidelijk dat hij dit meenam in de massage. Een kalme, professionele aanpak met tijd voor gerichte uitleg. Ik houd hier een positief gevoel aan over en zal hier opnieuw boeken.


- Eindelijk! Een adres gevonden waar echt geluisterd wordt naar je lichaam en de massage met heel veel persoonlijke zorg en aandacht wordt gegeven. Al heel veel massages ontvangen en ook zelf gegeven, maar wat de masseurs hier doen grenst aan het onaardse. Wij kijken al uit naar onze volgende afspraak.


- Warme ontvangst. Deskundige masseur die rustig de tijd nam. Goede diepgaande massage.


- Super ontspannen massage, met heel veel zorg en aandacht uitgevoerd in een gezellig ingerichte, warme ruimte. Het onthaal is heel gastvrij en de massage zelf wordt super professioneel uitgevoerd. Een echte aanrader van begin tot eind.


- Ik ben op een aangename, rustige manier ontvangen geweest. Ik kreeg eerst gehoor over mijn pijnklachten, dat is heel positief, men focust zich niet enkel op de pijn, maar ook de oorzaak eventueel. Ik had het gevoel van een heel erg deskundig iemand als behandelaar te mogen genieten, niet enkel techniek, maar ook intuÏtief. Ik had een heel erg positieve ervaring en zal zeker in de toekomst hier gebruik van maken. Liever een eenmalige, efficiënte massage dan 10 beurten slechte kinesitherapie.


- Goede ontvangst en kennismaking. Personeel is vriendelijk en attent. Massage is kwalitatief, en op maat.


- De energetische massage werkt écht, van een total-overgespannen-lichaam naar een totaly relaxed, ongelooflijk ! Het is ook een kwestie van los te laten....de ademhaling is een goeie tip en werkt ook écht om door de pijnlijke plekken heen te gaan... Such a good feel afterwards! 


- Heel mooi en aangenaam kader en je voelt de prachtige energie hangen zodra je binnenstapt ... Dankzij de professionele maar warme en liefdevolle aanpak - van intakegesprek tot massage zelf en nabeschouwing - voelde ik me onmiddellijk op mijn gemak. Een absolute aanrader! Ik kom zeker terug.


De energetische massage was een heel bijzondere en unieke ervaring voor mij. Daarna volgde een stortvloed aan emoties. Nu voel ik mij meer in balans, rustiger en toch vol energie.


Professionele aanpak over de gehele lijn! Ik boekte meteen een 2de sessie


- Heel krachtige, intuitieve massage gekregen. Een aanrader, die energetische massage! Mijn beste ervaring!


- De massage deed enorm veel deugd!


- Zeer aangename ervaring. De massage zorgde voor een totale ontspanning!


- Ik ben heel tevreden. Was heel ontspannend


- Top ervaring 


- Het was een heel ontspannende ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!


- super behandeling,respect voor je wensen en een totale ontspanning


- Helemaal ontspannen naar buiten gestapt.


- Goede ontvangst. Perfecte massage in rustig kader


- Nu al 3 keer langs geweest en ik ga zeker terug. Rustige, aangename sfeer. Ook wordt er tijd gemaakt om op voorhand duidelijk af te spreken wat je wel/ niet wil. Professionele massage op maat.


- Het is even alles 'loslaten' om je daarna als herboren te voelen....alle spanning weg !


- Kwam als een ander mens buiten


- Fijn in-take gesprek. Massage was perfect, er werd hoofdzakelijk gewerkt op de pijnlijke plaatsen. Voel mij al een paar dagen veel soepeler. Zeker voor herhaling vatbaar.


- De massage was zeer verassend, met veel kennis en liefde uitgevoerd. Voor herhaling vatbaar🍀


- Heel warm welkom, er werd tijd genomen voor een informerende babbel. De massage was heel erg goed, je komt met energie en nieuwe krachten buiten. Absolute aanrader!


- Binnengekomen met de bedoeling om een ontspannende massage te hebben, dit is dan ook volledig gelukt. Er wordt op voorhand gevraagd wat de wensen zijn, de probleemzones en of en zones zijn die extra of net niet behandeld mogen worden. er wordt met al de wensen en noden rekening gehouden. TOP!!


- Een heel aangename omgeving en zeer vriendelijk ontvangst. Er werd tijd genomen voor een babbel en uitleg, geen gejaagdheid. Heel goeie massage gekregen en verkwikkend naar huis gegaan. Een aanrader!


- zeer intense deugddoende massage. masseur met ervaring en energie!


- We hebben al over de hele wereld massages genomen, maar DIT hadden we nog nergens ervaren: gewoonweg fantastisch!


-Goede ontvangst en vriendelijke mensen. Het was een heerlijke, deugddoende massage. Goed van genoten.


- Zeer ontspannende oliemassage


- Zeer professionele en respectvolle behandeling


- Echt een supermassage. Rustige en héél vriendelijke mensen. Echt een aanrader.


-Aangenaam verrast waren we. Zeer tevreden van de massage. Cadeautje voor mijn moeder haar 76ste verjaardag en ze heeft van de voetmassage genoten! Vervolgens mijn man olie massage en ook hij zei zeker voor herhaling vatbaar! Dus kort maar bondig, wij komen zeker terug. Super dank je wel.


- Leuke ontvangst, gezellige ruimte en een heerlijke massage op maat. Ik kom zeker terug met mijn partner!


-Heerlijke massage & door samenspraak, perfect naar ieders wens.


- Super ervaring, heel hartelijke welkom met duidelijke uitleg en goed ontvangst. Zalige duo massage gekregen met mijn vrouwtje, de beste tot nu toe, mooie propere rustgevende massageruimte, lekkere thee, zalige massage en super lieve mensen met kennis van het vak! Zeker een aanrader! Lichaam en geest zijn terug in harmonie.. Wat wil je nog meer?


- Superlekkere traditionele massage gekregen. Ben volledig ontspannen. Leuke vriendelijke masseur. Aanrader!


-Heel warme ontvangst en een massage zoals het hoort: met kennis én aanvoelen, helemaal op de persoon. Prachtig huis en heel mooi ingerichte kamer. 


ANANDA

MASSAGEOntspannende, helende en therapeutische massages

© Copyright. All Rights Reserved.