Ananda Massage

Welke massage kiezen?

Ontdek de parel in het aanbod:

Hawaïaanse lomi-lomi-massage

 

De lomi-lomi-massage is een traditionele Hawaïaanse massage, oorspronkelijk een helingsritueel dat van generatie op generatie werd doorgegeven, en wordt ook wel "liefdevolle handen-massage" genoemd.

Zoals in alle oude culturen wordt ook in de Hawaïaanse traditie het lichaam immers als één geheel gezien: het fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel aspect zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden bij deze massage intuïtief en liefdevol aangeraakt, gewiegd en zo op een zachte, weldadige manier geheeld.

Tijdens de Hawaïaanse begroeting stemmen we ons volledig op elkaar af en delen we de intentie om samen op reis te gaan en jou terug in je kracht te zetten.

Mensen die een Lomi Lomi massage ondergaan, getuigen achteraf vaak dat ze zich als herboren voelen.

Het effect is dat je heerlijk en erg diep ontspannen raakt, je lichaam soepeler wordt, je je weer 'heel' voelt, blokkades letterlijk wegvloeien en je vitaliteit een boost krijgt.


Gezien de lange strijkingen, soms onder het lichaam door, en het overvloedige gebruik van olie is in deze massagevorm naaktheid vereist. Tijdens de hele behandeling bedekt de sarong de intieme delen voor een optimaal comfort.

Na afloop wordt voldoende tijd voorzien voor integratie. De duur van je massage omvat voorgesprek, afstemmen, intentie zetten, Pule (gebed), Oli (chant), massage en integratietijd.


1,5 uur = € 90

2 uur = € 120 


"Flabbergasted! Mijn eerste bezoek was reeds een aangename verrassing. Deze 2de x was het far beyond. Ontspanning. Totale Overgave. Genieten met hoofdletter. Lomi lomi, ik kan het iedereen aanraden hier bij Ananda👌" (vrouw, anoniem)

"Wist niet wat lomi lomi echt inhield, maar was boven verwachting. Heerlijk ontspannen. Alleen spijtig dat ik slechts de kortste duur geboekt had. Volgende keer langer..." (Greta)Energetische massage:

ervaar tegelijk diepste ontspanning én nieuwe energie!

 

In een energetische massage wordt vanuit het fysieke lichaam gewerkt op het energielichaam. Dat kan je je het beste voorstellen als je gevoelslaag, waar emoties en gemoedstoestanden worden ervaren en welk het fysieke lichaam doordringt en beïnvloedt.

Emotionele blokkades kunnen op die manier worden aangepakt en geopend. Je wordt je bewuster van je gevoelens en van waar je met onverwerkte emoties zit. Op die manier kunnen indirect ook fysieke klachten oplossen.

Er kan, naast de gewone strijkingen, worden gewerkt met drukken, diepgaand masseren, wiegen, trillen en pulseren op meridianen en energiepunten. De chakra's (of energie-centra) worden gescand en bewerkt, waardoor je helemaal weer in balans kan komen.

Aangezien deze massage verder gaat dan het louter fysieke, omvat de geboekte tijd ook een intake gesprekje en een moment om weer te aarden na afloop.


1,5 uur = € 90

2 uur = € 120

2,5 uur = € 150"De energetische massage heeft enorm geholpen om mijn stramme spieren wat losser te maken en mijn hoofd leger te krijgen. Ik heb erna voor het eerst in meer dan een jaar een nacht doorgeslapen." (Sofie)

"De energetische massage was een heel bijzondere en unieke ervaring voor mij. Daarna volgde een stortvloed aan emoties. Nu voel ik mij meer in balans, rustiger en toch vol energie."

"Kwam als een ander mens buiten" (Dorine)

"Heel krachtige, intuitieve massage gekregen. Een aanrader, die energetische massage! Mijn beste ervaring!" (K. Van Oostende)

"De energetische massage werkt écht, van een total-overgespannen-lichaam naar een totaly relaxed, ongelooflijk!" (Veronique)

"Zeer intense deugddoende massage. masseur met ervaring en energie!" (An)Ontspannende oliemassage

 

Helpt spierpijn te verlichten, stress te verminderen en je geest en lichaam weer in balans te brengen. Door het stimuleren v.d. bloedvaten verbetert de bloeddoorstroming en worden afvalstoffen verwijderd. De technieken variëren van glijdende, drukkende, knedende, tot pulserende bewegingen. Er worden technieken uit zowel Zweedse, intuïtieve, dynamische als polariteitsmassage gebruikt.


1 uur = € 60

1,5 uur = € 90

 

"Nu al 3 keer langs geweest en ik ga zeker terug. Rustige, aangename sfeer. Ook wordt er tijd gemaakt om op voorhand duidelijk af te spreken wat je wel/niet wil. Professionele massage op maat" (Sarah)

"Super behandeling,respect voor je wensen en een totale ontspanning" (Yuri)

" Professionele aanpak over de gehele lijn! Ik boekte meteen een 2de sessie" (anoniem)Rug-, schouder- en nekmassage

 

Uit jarenlange ervaring als masseur blijkt overduidelijk dat spanningen zich hoofdzakelijk in de rug- nek- en schouderzone nestelen. Daarom bieden we vanaf heden ook deze zone-specifieke massage aan.

Een aanrader voor iedereen die weleens stress ervaart!


45' = € 50

1 uur = € 60

 

"Aangenaam en rustgevend. De man die de massage geeft, is zeer vriendelijk en rustig. Ik heb zeer goed genoten van de massage, en ga zeker een tweede massagebeurt boeken."

 Met de meerbeurtenkaart bespaar je tot 30%!

Vraag de mogelijkheden bij uw volgende afspraak.

Na de massage kan u hier steeds gratis een douche nemen.

ANANDA

MASSAGEOntspannende en

helende massages

© Copyright. All Rights Reserved.