Ananda Massage

Onze massages

Ontdek de parel in ons aanbod:

Hawaïaanse lomi-lomi-massage

 

De lomi-lomi-massage is een traditionele Hawaïaanse massage, oorspronkelijk een helingsritueel dat van generatie op generatie werd doorgegeven, en wordt ook wel "liefdevolle handen-massage" genoemd.

Zoals in alle oude culturen wordt ook in de Hawaïaanse traditie het lichaam immers als één geheel gezien: het fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel aspect zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden bij deze massage intuïtief en liefdevol aangeraakt, gewiegd en zo op een zachte, weldadige manier geheeld.

Tijdens de Hawaïaanse begroeting stemmen we ons volledig op elkaar af en delen we de intentie om samen op reis te gaan en jou terug in je kracht te zetten.

Mensen die een Lomi Lomi massage ondergaan, getuigen achteraf vaak dat ze zich als herboren voelen.

Het effect is dat je heerlijk en erg diep ontspannen raakt, je lichaam soepeler wordt, je je weer 'heel' voelt, blokkades letterlijk wegvloeien en je vitaliteit een boost krijgt.


Gezien de lange strijkingen, soms onder het lichaam door, en het overvloedige gebruik van olie is in deze massagevorm naaktheid vereist. Tijdens de hele behandeling bedekt de sarong de intieme delen voor een optimaal comfort.

Na afloop wordt voldoende tijd voorzien voor integratie. De duur van je massage omvat voorgesprek, afstemmen, intentie zetten, Pule (gebed), Oli (chant), massage en integratietijd.


1,5 uur = € 90

2 uur = € 120 


"Wist niet wat lomi lomi echt inhield, maar was boven verwachting. Heerlijk ontspannen. Alleen spijtig dat ik slechts de kortste duur geboekt had. Volgende keer langer..." (Greta)


Wil je jezelf trakteren op een buitengewoon ontspannend verwenmoment, ga dan voor een nóg meer diepgaande beleving: onze exclusieve 4-handen lomi-lomi massage. Gelukzaligheid in het kwadraat dus! Je boekt deze best ruim op voorhand.GUN JEZELF HET HELENDE GESCHENK

VAN EEN 4-HANDEN LOMI-LOMI


1,5 uur = € 180, NU voor slechts € 160!Energetische massage:

ervaar tegelijk diepste ontspanning én nieuwe energie!

 

In een energetische massage wordt vanuit het fysieke lichaam gewerkt op het energielichaam. Dat kan je je het beste voorstellen als je gevoelslaag, waar emoties en gemoedstoestanden worden ervaren en welk het fysieke lichaam doordringt en beïnvloedt.

Emotionele blokkades kunnen op die manier worden aangepakt en geopend. Je wordt je bewuster van je gevoelens en van waar je met onverwerkte emoties zit. Op die manier kunnen indirect ook fysieke klachten oplossen.

Er kan, naast de gewone strijkingen, worden gewerkt met drukken, diepgaand masseren, wiegen, trillen en pulseren op meridianen en energiepunten. De chakra's (of energie-centra) worden gescand en bewerkt, waardoor je helemaal weer in balans kan komen.

Aangezien deze massage verder gaat dan het louter fysieke, omvat de geboekte tijd ook een intake gesprekje en een moment om weer te aarden na afloop.


1,5 uur = € 90

2 uur = € 120

2,5 uur = € 150"De energetische massage heeft enorm geholpen om mijn stramme spieren wat losser te maken en mijn hoofd leger te krijgen. Ik heb erna voor het eerst in meer dan een jaar een nacht doorgeslapen." (Sofie)

"De energetische massage was een heel bijzondere en unieke ervaring voor mij. Daarna volgde een stortvloed aan emoties. Nu voel ik mij meer in balans, rustiger en toch vol energie."

"Kwam als een ander mens buiten" (Dorine)

"Heel krachtige, intuitieve massage gekregen. Een aanrader, die energetische massage! Mijn beste ervaring!" (K. Van Oostende)

"De energetische massage werkt écht, van een total-overgespannen-lichaam naar een totaly relaxed, ongelooflijk!" (Veronique)

"Zeer intense deugddoende massage. masseur met ervaring en energie!" (An)Ontspannende oliemassage

 

Helpt spierpijn te verlichten, stress te verminderen en je geest en lichaam weer in balans te brengen. Door het stimuleren v.d. bloedvaten verbetert de bloeddoorstroming en worden afvalstoffen verwijderd. De technieken variëren van glijdende, drukkende, knedende, tot pulserende bewegingen. Er worden technieken uit zowel Zweedse, intuïtieve, dynamische als polariteitsmassage gebruikt.


1 uur = € 60

1,5 uur = € 90

 

"Nu al 3 keer langs geweest en ik ga zeker terug. Rustige, aangename sfeer. Ook wordt er tijd gemaakt om op voorhand duidelijk af te spreken wat je wel/niet wil. Professionele massage op maat" (Sarah)

"Super behandeling,respect voor je wensen en een totale ontspanning" (Yuri)

" Professionele aanpak over de gehele lijn! Ik boekte meteen een 2de sessie" (anoniem)Rug-, schouder- en nekmassage

 

Uit onze jarenlange ervaring als masseur blijkt overduidelijk dat spanningen zich hoofdzakelijk in de rug- nek- en schouderzone nestelen. Daarom bieden we vanaf heden ook deze zone-specifieke massage aan.

Een aanrader voor iedereen die weleens stress ervaart!


45' = € 50

1 uur = € 60

 

"Aangenaam en rustgevend. De man die de massage geeft, is zeer vriendelijk en rustig. Ik heb zeer goed genoten van de massage, en ga zeker een tweede massagebeurt boeken."
Duo-oliemassage voor koppels

 

Je kan bij ons ook de relaxmassage ontvangen tesamen met je partner, in dezelfde kamer. Quality time voor jullie beiden! Of een ideaal cadeau, waar je tegelijk zélf van mee geniet...

LET OP: deze massage is niet steeds beschikbaar en boek je best ruim op voorhand.


1 uur = € 120

1,5 uur = € 180


"Eindelijk! Een adres gevonden waar echt geluisterd wordt naar je lichaam en de massage met heel veel persoonlijke zorg en aandacht wordt gegeven. Al heel veel massages ontvangen en ook zelf gegeven, maar wat de masseurs hier doen grenst aan het onaardse. Wij kijken al uit naar onze volgende afspraak" (Eveline)

"De duo massage voldeed volledig aan onze verwachtingen en zelfs dat ietsje meer. Aanrader" (Marc & Lilly)

"Super ervaring, heel hartelijke welkom met duidelijke uitleg en goed ontvangst. Zalige duo massage gekregen met mijn vrouwtje, de beste tot nu toe, mooie propere rustgevende massageruimte, lekkere thee, zalige massage en super lieve mensen met kennis van het vak! Zeker een aanrader! Lichaam en geest zijn terug in harmonie.. Wat wil je nog meer?" (Cedric)
 Met onze meerbeurtenkaart bespaar je tot 30%!

Vraag de mogelijkheden bij uw volgende afspraak.

Na de massage kan u hier steeds gratis een douche nemen.

ANANDA

MASSAGEOntspannende, helende en therapeutische massages

© Copyright. All Rights Reserved.