Ananda Massage

Ervaringen van klanten

lees hier geverifieerde reacties van klanten, ingezonden na een behandeling.

Deze vindt u ook op www.treatwell.be- Ik heb al meerdere massages mogen ervaren bij Devi en geen één was dezelfde. Er wordt steeds gevraagd wat je op dat moment wil en/of nodig hebt en de massage wordt daaraan aangepast. Een echte aanrader!


- Na 2 uur energetische massage voelde ik me lichamelijk en mentaal helemaal ontspannen. Devi voelt heel snel aan wat je nodig hebt en kan je goed op je gemak stellen. Het is lang geleden dat ik me zo ontspannen heb gevoeld. Ik kom zeker terug!


- Ik heb alleen maar lovende woorden voor dit salon. Professionaliteit, zorgzaamheid en zachtheid zijn troef. Een liefdevol badje was het weer, heel ontspannen en ja, zelfs een stukje helend ... Ik kan het echt alleen maar iedereen aanraden!


- Eén woord: bliss. 🥰 Dit salon heeft zijn naam Ananda niet gestolen, want dat is precies wat ik ervaren heb: gelukzaligheid. Het gevoel bleef zelfs doorzinderen tot twee dagen na de massage ... Ik mocht de energetische massage ontvangen en werd deskundig, in pure liefde en met volle aandacht aangeraakt. Emoties die naar boven kwamen werden liefdevol opgevangen. En ook het gesprekje vooraf was goud waard. Ik heb eigenlijk alleen maar lovende woorden en kan dit salon aan iedereen aanraden! 


- Ik kwam schuchter, maar ging gesterkt terug weg. Mijn lichaam werd ingepakt in een zwachtel van warmte en geborgenheid. Ik werd van top tot teen met mezelf verbonden, door kokosolie geboetseerd en zodoende een beetje herboren. Ik kom graag terug!


- Steeds weer krijg ik een massage op maat. Hij werkt in de diepte waar nodig en brengt tegelijkertijd ontspanning. Absolute aanrader. Elke keer ga ik weer soepel en ontspannen naar huis.


- Geweldig, van begin tot einde. Het voelt telkens weer als 'thuis komen' en me laten onderdompelen in een heerlijk warm bad van zachtheid en zaligheid. Goud waard! :-)


- Flabbergasted! Mijn eerste bezoek was reeds een aangename verrassing. Deze 2de x was het far beyond. Ontspanning. Totale Overgave. Genieten met hoofdletter. Lomi lomi, ik kan het iedereen aanraden hier bij Ananda 👌

 

- Energetische massage gehad. Wou dat ik mij dat elke dag kon permitteren. Een aanrader.


- De energetische massage heeft enorm geholpen om mijn stramme spieren wat losser te maken en mijn hoofd leger te krijgen. Ik heb erna voor het eerst in meer dan een jaar een nacht doorgeslapen.


- Wonderlijk diep ontspannend! Intense, diepgaande ervaring die nog dagen nawerkt...


- Heel relaxerend, alle stress vloeit weg en er komt weer ruimte vrij in je hoofd. Ik raad de energetische massage heel sterk aan!


- Wist niet wat lomi lomi echt inhield, maar was boven verwachting. Heerlijk ontspannen. Alleen spijtig dat ik slechts 1 uur geboekt had. Volgende keer langer...


- Eerste bezoek achter de rug, super goed. Zeer vriendelijke en warme ontvangst. Behandeling was zeer aangenaam. Ik maak terug een nieuwe afspraak.


- Een massage bij Ananda Massages is een totaalervaring. In de handen van de masseur waan je je weg van de drukte van het dagelijks leven, het is een thuiskomen in liefdevolle koestering en volledige aandacht. Dank je wel. 


- Een van de beste massages die ik ooit gekregen heb!


- Hoe zalig was dat! Tijdens de Lomi Lomi massage was ik even in een ander universum. Alles aan de behandeling klopte gewoon: de setting, de muziek, de helende massage. Devi nam de tijd om vooraf te overlopen wat ik van de massage verwachte. Ook na afloop was er voldoende tijd om in alle zachtheid weer te landen. Ik kom graag terug om me over te geven aan deze diep-helende Hawaïaanse massage. 


- Ik voelde me zeer comfortabel. Zeer vriendelijke ontvangst. Het was een zeer goede en diepgaande massage, net wat ik nodig had. Ook mag je gerust zeggen wanneer het bijvoorbeeld te hard is.


- Binnenkomen bij Ananda massage is binnenkomen in een andere wereld, waar rust en respect de boventoon voeren. Hier word je veilig gedragen, vóór, tijdens en na de massage. Hier wordt echt geluisterd naar je wensen waardoor elke massage ontworpen lijkt speciaal voor jou. Een absolute aanrader voor wie houdt van professioneel uitgevoerde massages in een sfeervolle setting. 


- Kennis gemaakt met de lomilomi massage. Nog nooit zo diep ontspannen geweest, wat een heerlijke zachte flow brengt dit!


- Heel professionele massage. Hier word je met respect en aandacht behandeld. Aanrader!


- In één woord: zalig!! 🥰Heel vriendelijke en warme ontvangst. Ik voelde me onmiddellijk honderd procent welkom. En daarna werd ik ondergedompeld in een heerlijk bad van warmte en zorgzaamheid ... De masseur ging heel deskundig te werk, niet alleen technisch maar ook intuïtief. Ik heb al meer massages ontvangen, maar deze was er toch eentje met een gouden randje: ik was zo ontspannen dat het nog lang bleef nazinderen. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer! 


- Met veel geduld en deskundigheid


- Ik sukkel al jaren met mijn rug en heb heel veel pijn. Dankzij de nek- schoudermassage in combinatie met osteopatie ervaar ik opmerkelijk minder pijn. Tijdens de massage wordt heel goed afgestemd naar de behoeften en of je pijn ervaart. Dit is niet ‘zomaar’ een massage, maar wel degelijk onderbouwd dankzij jarenlange ervaring en deskundigheid. Absolute aanrader! 


- Aangename sfeer in het huis en de kamer. Ik voelde me meteen op m'n gemak. De masseur luisterde naar mijn verhaal en het was duidelijk dat hij dit meenam in de massage. Een kalme, professionele aanpak met tijd voor gerichte uitleg. Ik houd hier een positief gevoel aan over en zal hier opnieuw boeken.


- Eindelijk! Een adres gevonden waar echt geluisterd wordt naar je lichaam en de massage met heel veel persoonlijke zorg en aandacht wordt gegeven. Al heel veel massages ontvangen en ook zelf gegeven, maar wat de masseurs hier doen grenst aan het onaardse. Wij kijken al uit naar onze volgende afspraak.


- Warme ontvangst. Deskundige masseur die rustig de tijd nam. Goede diepgaande massage.


- Super ontspannen massage, met heel veel zorg en aandacht uitgevoerd in een gezellig ingerichte, warme ruimte. Het onthaal is heel gastvrij en de massage zelf wordt super professioneel uitgevoerd. Een echte aanrader van begin tot eind.


- Ik ben op een aangename, rustige manier ontvangen geweest. Ik kreeg eerst gehoor over mijn pijnklachten, dat is heel positief, men focust zich niet enkel op de pijn, maar ook de oorzaak eventueel. Ik had het gevoel van een heel erg deskundig iemand als behandelaar te mogen genieten, niet enkel techniek, maar ook intuÏtief. Ik had een heel erg positieve ervaring en zal zeker in de toekomst hier gebruik van maken. Liever een eenmalige, efficiënte massage dan 10 beurten slechte kinesitherapie.


- Zeer vriendelijke en gevoelige behandeling, zeer effectief ook


- De energetische massage werkt écht, van een total-overgespannen-lichaam naar een totaly relaxed, ongelooflijk ! Het is ook een kwestie van los te laten....de ademhaling is een goeie tip en werkt ook écht om door de pijnlijke plekken heen te gaan... Such a good feel afterwards! 


- Heel mooi en aangenaam kader en je voelt de prachtige energie hangen zodra je binnenstapt ... Dankzij de professionele maar warme en liefdevolle aanpak - van intakegesprek tot massage zelf en nabeschouwing - voelde ik me onmiddellijk op mijn gemak. Een absolute aanrader! Ik kom zeker terug.


De energetische massage was een heel bijzondere en unieke ervaring voor mij. Daarna volgde een stortvloed aan emoties. Nu voel ik mij meer in balans, rustiger en toch vol energie.


Professionele aanpak over de gehele lijn! Ik boekte meteen een 2de sessie


- Heel krachtige, intuitieve massage gekregen. Een aanrader, die energetische massage! Mijn beste ervaring!


- Zeer aangename ervaring. De massage zorgde voor een totale ontspanning!


- super behandeling,respect voor je wensen en een totale ontspanning


- Helemaal ontspannen naar buiten gestapt.


- Goede ontvangst. Perfecte massage in rustig kader


- Nu al 3 keer langs geweest en ik ga zeker terug. Rustige, aangename sfeer. Ook wordt er tijd gemaakt om op voorhand duidelijk af te spreken wat je wel/ niet wil. Professionele massage op maat.


- Het is even alles 'loslaten' om je daarna als herboren te voelen....alle spanning weg !


- Kwam als een ander mens buiten


- Fijn in-take gesprek. Massage was perfect, er werd hoofdzakelijk gewerkt op de pijnlijke plaatsen. Voel mij al een paar dagen veel soepeler. Zeker voor herhaling vatbaar.


- De massage was zeer verassend, met veel kennis en liefde uitgevoerd. Voor herhaling vatbaar🍀


- Heel warm welkom, er werd tijd genomen voor een informerende babbel. De massage was heel erg goed, je komt met energie en nieuwe krachten buiten. Absolute aanrader!


- Binnengekomen met de bedoeling om een ontspannende massage te hebben, dit is dan ook volledig gelukt. Er wordt op voorhand gevraagd wat de wensen zijn, de probleemzones en of en zones zijn die extra of net niet behandeld mogen worden. er wordt met al de wensen en noden rekening gehouden. TOP!!


- Een heel aangename omgeving en zeer vriendelijk ontvangst. Er werd tijd genomen voor een babbel en uitleg, geen gejaagdheid. Heel goeie massage gekregen en verkwikkend naar huis gegaan. Een aanrader!


- zeer intense deugddoende massage. masseur met ervaring en energie!


- Zeer professionele en respectvolle behandeling


- Echt een supermassage. Rustige en héél vriendelijke mensen. Echt een aanrader.


- Leuke ontvangst, gezellige ruimte en een heerlijke massage op maat. Ik kom zeker terug met mijn partner!

-Heel warme ontvangst en een massage zoals het hoort: met kennis én aanvoelen, helemaal op de persoon. Prachtig huis en heel mooi ingerichte kamer. 


ANANDA

MASSAGEOntspannende en

helende massages

© Copyright. All Rights Reserved.