massages

Onze massages:

 


Binnenkort NIEUW in ons aanbod: Lomi-lomi massage

 

De lomi-lomi is een complete massage, die lichaam, psyche en gevoel met elkaar verbindt en in balans brengt, waardoor stress makkelijker kan worden losgelaten. De unieke combinatie van aandachtige aanraking, flow, intentie en de zachte en diepe bewegingen in combinatie met de adem, maakt dat je in een diepe ontspanning komt en het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Vanaf eind oktober te boeken!


60' = 50€        90' = 75€ 


Thais traditionele yogamassage

 

In deze Thaise massage worden duizenden jaren oude oosterse technieken gebruikt. Je lichaam wordt op diepgaande wijze bewerkt met rek- en strekbewegingen. Blokkades worden vrijgemaakt en drukpunten gestimuleerd, zodat je energie weer vrijelijk door je lichaam kan stromen.

Deze ingrijpende massage werkt zowel opwekkend als ontspannend en laat je als herboren naar huis gaan.


45' = 40€        60' = 50€        90' = 75€   


"Herboren na een Thaise massage van bij jullie! Een echte aanrader!" (Mevr. Derudder)

"Fijn intake gesprek. Massage was perfect, er werd gewerkt op de pijnlijke plaatsen. Voel mij al een paar dagen veel soepeler" (M. Van De Velde)

"Het is even alles 'loslaten' om je daarna als herboren te voelen....alle spanning weg!" (Véronique)

     

Zweedse of olie-relaxmassage

 

Helpt spierpijn te verlichten, stress te verminderen en je geest en lichaam weer in balans te brengen. Door het stimuleren v.d. bloedvaten verbetert de bloeddoorstroming en worden afvalstoffen verwijderd. De technieken variëren van glijdende, drukkende, knedende, kloppende tot vibrerende bewegingen.  Er worden technieken uit zowel intuïtieve, dynamische als polariteits-massage gebruikt.


60' = 50€        90' = 75€        120' = 100€

 

"Nu al 3 keer langs geweest en ik ga zeker terug. Rustige, aangename sfeer. Ook wordt er tijd gemaakt om op voorhand duidelijk af te spreken wat je wel/niet wil. Professionele massage op maat" (Sarah)

"Super behandeling,respect voor je wensen en een totale ontspanning" (Yuri)

" Professionele aanpak over de gehele lijn! Ik boekte meteen een 2de sessie" (anoniem)Rug-, schouder- en nek massage

 

Uit onze jarenlange ervaring als masseur blijkt overduidelijk dat spanningen zich hoofdzakelijk in de rug- nek- en schouderzone nestelen. Daarom bieden we vanaf heden ook deze zone-specifieke massage aan.

Een aanrader voor iedereen die weleens stress ervaart!


45' = 40€

 

"Aangenaam en rustgevend. De man die de massage geeft, is zeer vriendelijk en rustig. Ik heb zeer goed genoten van de massage, en ga zeker een tweede massagebeurt boeken."Duo relaxmassage voor koppels

 

Je kan bij ons ook de relaxmassage ontvangen tesamen met je partner, in dezelfde kamer. Quality time voor jullie beiden! Of een ideaal cadeau, waar je tegelijk zélf van mee geniet...


60' = 100€        90' = 150€        120' = 200€


"De duo massage voldeed volledig aan onze verwachtingen en zelfs dat ietsje meer. Aanrader" (Marc & Lilly)

"Super ervaring, heel hartelijke welkom met duidelijke uitleg en goed ontvangst. Zalige duo massage gekregen met mijn vrouwtje, de beste tot nu toe, mooie propere rustgevende massageruimte, lekkere thee, zalige massage en super lieve mensen met kennis van het vak! Zeker een aanrader! Lichaam en geest zijn terug in harmonie.. Wat wil je nog meer?" (Cedric)ENERGETISCHE MASSAGE:

Ervaar tegelijk diepste ontspanning én nieuwe energie!

 

In een energetische massage wordt vanuit het fysieke lichaam gewerkt op het energielichaam. Dat kan je je het beste voorstellen als je gevoelslaag, waar emoties en gemoedstoestanden worden ervaren en welk het fysieke lichaam doordringt en beïnvloedt. Emotionele blokkades kunnen op die manier worden aangepakt en geopend. Je wordt je bewuster van je gevoelens en van waar je met onverwerkte emoties zit. Op die manier kunnen indirect ook fysieke klachten oplossen. Er wordt gewerkt met drukken, diepgaand masseren, trillen en pulseren, op meridianen, triggerpoints en marmapunten. De chakra's (of energie-centra) worden gescand en bewerkt, waardoor je helemaal weer in balans kan komen.

Aangezien deze massage veel verder gaat als het louter fysieke voorzien we een extra halfuur voor een voorafgaand gesprekje en weer aarden na afloop.


60' = 50€        90' = 75€        120' = 100€

 

"De energetische massage was een heel bijzondere en unieke ervaring voor mij. Daarna volgde een stortvloed aan emoties. Nu voel ik mij meer in balans, rustiger en toch vol energie."

"Kwam als een ander mens buiten" (Dorine)

"Heel krachtige, intuitieve massage gekregen. Een aanrader, die energetische massage! Mijn beste ervaring!" (K. Van Oostende)

"De energetische massage werkt écht, van een total-overgespannen-lichaam naar een totaly relaxed, ongelooflijk!" (Veronique)

"Zeer intense deugddoende massage. masseur met ervaring en energie!" (An)
 NIEUW:

Met onze meerbeurten-kaart bespaar je tot 30%!

Vraag de mogelijkheden bij uw volgende afspraak...

Wij bieden u steeds een welkomstdrankje aan.

Voor en na de massage kan u hier ook een douche nemen.


De vermelde tijden gelden volledig voor de eigenlijke massages. Voorzie steeds een halfuur extra voor intake, douchen, nagenieten...

ANANDA

MASSAGEOosterse en Westerse

Relax-massages

© Copyright. All Rights Reserved.